8% THC-JD + 35% 10-OH HAWAIIAN SNOW - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC
search
  • 8% THC-JD + 35% 10-OH HAWAIIAN SNOW - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC

8% THC-JD VAPE HAWAIIAN SNOW SATIVA 1ml - EL GRINGO

kr 699.95
Inklusive MVA

EL GRINGO THC-JD HAWAIIAN SNOW

Opplev enestående kvalitet og innovasjon med EL GRINGO THC-JD Hawaiian Snow Engangsvaporisator. Denne eksklusive vaporisatoren kombinerer det beste fra vitenskapen og naturen, og er perfekt for de som verdsetter renhet og kvalitet i sitt valg av cannabisprodukter.

Kvantumsrabatt

Antall Enhetsrabatt Du sparer
2 5% kr 70.00
3 10% kr 209.99
10 30% kr 2,099.85
Antall


Volume discounts

Quantity Enhetsrabatt You Save
2 5% Up to kr 70.00
3 10% Up to kr 209.99
10 30% Up to kr 2,099.85
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

Avansert Formulering

EL GRINGO er stolt av å presentere en unik sammensetning av 8% THC-JD og 35% 10-OH Hawaiian Snow. Hawaiian Snow, en vinner av Cannabis Cup i 2003, er en overlegen sativa-linje som kombinerer genetikken fra Neville's Haze, Pure Haze, og Hawaiian Haze. Denne blend gir en uovertruffen opplevelse for brukeren.

Laget i EU - Kvalitet og Renhet

Våre produkter er laget i EU etter de høyeste standardene for kvalitet. Dette er THC-frie produkter, laget med de beste naturlige ingrediensene, rene organiske cannabinoider og terpener, uten tilsetningsstoffer. Hver batch testes av uavhengige laboratorier for å garantere 0,00% THC og overlegen kvalitet.

THC-JD - En Ny Oppdagelse

Med over 100 identifiserte cannabinoider i hamp- og marihuanaplanter, utvider THC-JD markedet for cannabisprodukter. THC-JD er kjent for sin oktyl sidekjede, en anatomisk egenskap som skiller den fra delta 9 THC. Denne kjeden av åtte karbonatomer antyder en større bindingstilhørighet med menneskelige cannabinoidreseptorer.

10-OH - Innovativ og Kraftfull

10-OH er en hydroksyderivat av hexahydrocannabinol, som finnes i små mengder i cannabisplanten, men produseres i laboratoriet ved hydrogenisering av CBD, terpener eller ved bruk av kunstige magesafter. Denne kraftfulle komponenten tilfører en ekstra dimensjon til din opplevelse.

Ansvarlig Bruk

Alle våre produkter er 100% lovlige og laget av hamp-avledet CBD i EU. De er ikke egnet for gravide og ammende kvinner, aktive og profesjonelle sjåfører eller operatører av tungt maskineri. I tilfelle MISBRUK, drikk og spis tilstrekkelig, og eventuelle effekter vil avta innen noen få timer. Ikke kjør motorvogn eller operer tungt maskineri etter inntak.

Samleobjekt

Vennligst merk: Dette er et samlerprodukt kun. Produkter er kun for salg til personer over 18 år og er ment for industrielle, tekniske og hagebruksformål. Ikke for direkte konsum eller røyking.

3800236001263
 Reviews

Be the first to write your review !